Rum Gun Torrent

Rum  Gun Torrent

Rum & Gun Torrent



Rum Gun

Oyun Açıklaması

Rum & Gun, Hint Okyanusu'nda unutulmaz maceralara atılmayı teklif ediyor. Korsanların efsanesi olun, yola çıkın, düşman kitleleri arasında hayatta kalın, silah toplayın ve silahlı çatışmalar ve maceralarla eğlenin…

Artık korsanlarla ilgili oyunların çoğunda olduğu gibi Karayipler'de değilsiniz. Bu sefer Hint Okyanusu'nun genişliğine gideceksiniz ve orada tam olarak test edileceğiniz maceralarla karşılaşacaksınız. Bir maceraya atılın, okyanusu keşfedin ve deniz savaşları düzenleyin, düşman kalabalıklarını yok ederek karadaki savaşlara katılın ve sadece eğlenin.

İnebileceğiniz çok sayıda ada, yerel topraklarda kamplarını inşa eden kabileler, size iki taraftan saldıracak canavarlar ve yırtıcı hayvanlar, sizi darağacında görmeyi hayal edecek askerler hala karşılaşacağınız şeylerin tam bir listesi olmaktan uzaktır. Dahası, Rum and Gun macerası ilerledikçe, şimdi ve sonra yeni bir şeyle karşılaşacaksınız.

Yalnız macera, çok eğlenmenize, düşman kitlelerini vurmanıza ve gerçek bir kaos yaratmanıza izin verecektir. Yukarıdan görünüm modunda, geniş yerlerde koşacak, korsan tüfeklerden düşmanları vuracak ve onlarla kılıçla savaşacak, hayatta kalacak, sırları açığa çıkaracak ve daha fazlasını yapacaksınız. Ama aynı zamanda kooperatif macerasına da başlayabileceksiniz. Oyunda iki kişilik kooperatif modları var, burada yeni senaryolar ve maceralar sizi bekliyor olacak.

Rum & Gun'da çok çeşitli benzersiz silahlar (20'den fazla çeşit), muhteşem bir atmosfer, eğlenceli seslendirme ve hoş müzik eşliğinde çok daha fazlasını bulacaksınız. Bir maceraya atılın, Hint Okyanusu'nu keşfedin, düşmanlarla savaşın ve hayatta kalın.


Bizde Rum & Gun torrent son sürümünü bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Rum & Gun Full Torrent İndir

Sistem Gereksinimleri

Çıkış Yılı: 2020


Tür: aksiyon, RPG, slasher, macera


Geliştirici: Borington


Dosya Türü:


Sürüm: v1.5.2 Build 8016208 - Erken erişim (En Son)


Arayüz: İngilizce


Seslendirme: İngilizce


Krek: Gerekli değil





Sistem Gereksinimleri


İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10


İşlemci: 2.5 GHZ


Bellek: 2 GB


Ekran Kartı: WebGL 1.0


Disk Alanı: 300 MB

Resim ve Videolar

Rum Gun torrentRum Gun torrent indirRum Gun full torrent indir

Rum & Gun İndirme Linkleri

Dosyanız hazır indirmek için tıklayın

HATIRLATMA

Bu oyun tanıtım amaçlı sunulmuştur, oyunların devamını sağlamak ve geliştiriciye destek olmak istiyorsanız lütfen oyunu satın alın.


Oyunu satın almak için tıklayın
https://torrentoyunum.com/rum-gun-torrent/

Yorumlar